Biztosítások szerződéskezelése

Biztosítások kezelése

A biztosítási piac kínálatának áttekintése, a szerződéskötés és annak folyamatos karbantartása nélkülözhetetlennek bizonyulnak ahhoz, hogy sikerüljön mindig a megfelelő biztosítási védelemben részesülnie ügyfeleinknek. Ha biztosításainak kezelését egy kézben tudhatja, biztos lehet abban, hogy az egyedi igényeinek leginkább megfelelő lehetőségekkel élhet.

Mit foglal magában?

Megbízóink számára segítünk megtalálni az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő ajánlatokat, melyek közül szakmai hozzáértéssel igyekszünk a legjobbat megtalálni.

Nem elég pusztán a szerződés megkötése, hiszen a piaci helyzet, a vállalkozások, magánszemélyek igényei folyamatosan változhatnak, ezért nagyon fontos, hogy hozzáértő segítség álljon mellettük akkor is, ha a biztosítási szerződések karbantartásáról van szó.

Gyakran előfordul, hogy megbízóink adataiban változás következik be. Ilyenkor levesszük vállukról a terhet, és igyekszünk mihamarabb elintézni az adatszolgáltatást a biztosító felé. Jellemzően ilyen változások szoktak lenni a címben, tevékenységi körben, vagy például a vagyonérték módosulásban bekövetkezett módosulások. A biztosítási szerződés működőképességéhez és jogszerűségéhez azonban rendkívül fontos ezeknek az információknak a biztosítóval való közlése.

Munkánk során figyelemmel kísérjük mindazokat a változásokat, amelyek ügyfeleink körülményeiben előfordulhatnak, így az aktuális helyzetnek megfelelően javasolhatunk olyan biztosításokat, amelyek teljes mértékbe lefedik az esetleges kockázatokat. Vállalkozóként a tevékenység biztosítási szempontból történő megfigyelésére sokszor sem idő, sem energia, ezért nagyon hasznos lehet a szakmai támogatás e téren.

A biztosítási díjak rendszeres fizetése a biztosítás életben tartása miatt is nagyon lényeges. Havi szinten figyelemmel követjük a díjfizetéseket, és az esetlegesen felmerülő hátralékok alakulását, és ezekről rendszeresen értesítést küldünk ügyfeleinknek, hogy időben rendezhessék a díjfizetést.

Az aktualitások folyamatos figyelemmel követése nem csak a naprakészség miatt olyan lényeges, hanem a lehető legkedvezőbb biztosítási díjak elérése érdekében. A biztosítási piac változásai kapcsán az új konstrukciókról mindig tájékoztatjuk ügyfeleinket, akik így akár egy kedvezőbb megoldás mellett is letehetik a voksot biztosítóváltás kapcsán.

Miért éri meg?

A mindennapi életben egy sor teendőre figyelni kell, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy biztosítások kapcsán sokan nem igazodnak el a piaci kínálatban megtalálható ajánlatok között. A biztosítási szerződések kezelése pedig jóval többet foglal magában, mint pusztán a megfelelő ajánlat kiválasztását és a szerződés megkötését. Ha a vállalkozásához, tevékenységi köréhez kapcsolódó biztosításokat és a velük kapcsolatos teendőket egy kézben tudja, úgy biztos lehet abban, hogy a velük kapcsolatos feladatok mindig időben elintézésre kerülnek. További előnye a szerződéskezelésnek, hogy mindig a lehető legjobb ajánlatok mellett dönthet, s ebben szakemberek lesznek segítségére.

Risk Selection

SZABÓ KRISZTIÁN
vezető tanácsadó
+36 30 267 59 27

9600 Sárvár, Hunyadi utca 9.

Kapcsolatfelvétel

Insura Sárvár - Allrisks

+36 30 267 59 27
[email protected]